top of page

 Welkom bij vzw Care for us


Op deze home-pagina vindt u telkens de laatste nieuwe informatie over onze lopende projecten.

Ondertussen zijn we na 2 jaar stilgelegen te hebben door Covid beperkingen terug volop bezig met het verzamelen van fondsen zodat we in november 2022 terug een volledig gratis therapeutische gezondheidsreis kunnen aanbieden aan 30 chronisch zieken in financiële moeilijkheden.  

Om het ons mogelijk te maken om dit terug te organiseren hebben we uiteraard terug inkomsten nodig.

Om onze kassa te spekken bedachten we heel wat leuke activiteiten o.a.:

Zondag 10 april : pannekoeken all you can eat (St. Job) 

Zondag 1 mei : spaghetti-dag (St. Job) 

Zondag 22 mei : Arabisch eetfestijn (St. Job) 

Zondag 5 juni : Gezondheidsdag met gezonde lunch 

Zondag 26 juni : kruidenwandeling + picknick Kalmthoutse Heide 

Zondag 24 juli : Paëlla (Sint. Job) 

Zondag 14 augustus : Familiedag met BBQ 

Zondag 11 september : Veggie dag

En we gaan terug onze jaarlijkse cupcakes verkoop organiseren.

Ook wordt en nog gewerkt aan een workshop rond zelf verzorgingsproducten maken zoals bv. zeep en shampoo (datum en plaats nog te bepalen)

En we plannen nog iets rond muziek : iets festivalachtigs met Yasmine, de zangeres die net de eerste I can hear your voice won, en iets meer klassieks in een concertzaaltje met piano, gitaar, harp, klarinet, operettezang (wellicht in Wijnegem)

Volg vooral onze FB pagina om op de hoogte te blijven :

https://www.facebook.com/vzwcareforus/

Gans het jaar door kan je je ook laten masseren door een supertherapeut tegen de gereduceerde prijs van 35 euro/uur.  Deze massages worden verricht door Jef Baks op de praktijk Adosa te St. Job in't Goor.   De volledige opbrengst van deze massages gaat in de spaarpot van Care for us.  Meer info via 0491/10.00.66 of per mail careforus@outlook.com


We hopen jullie op 1 van onze activiteiten te mogen begroeten want enkel dankzij jullie steun, kunnen wij blijven doen wat we het allerliefst willen, onze medemensen in nood een eindje op weg helpen naar een betere levenskwaliteit.  

Dus uit de grond van ons hart reeds : DANK U! 

Onze eigen "Care for us" song,

gecomponeerd en gezongen door

Shirine Irani met medewerking van

The Voices : Yass, Axeela en Eva Jacobs

i.s.m. 10 chronisch zieke patiënten kan nog steeds gekocht worden via iTunes!

Bekijk de video-clip via deze
link :Bekijk de video

Je kan hem ook aanschaffen als CD met 3 tracks bij 1 van onze medewerkers en op al onze activiteiten.

Dankzij uw storting op IBAN BE32 7390 1185 3502, BIC KREDBEBB worden een hoop chronisch zieken in financiële nood vooruitgeholpen. Wij helpen hen graag verder op weg naar een draaglijker en zo gezond mogelijk leven met hun chronische ziekte!

Because together we can do it!

Klik hier en lees meer over de doelstellingen van de vzw.

logo careforus voor op twitter.jpg

Het logo

weerspiegelt de doelstelling van onze vzw:
chronisch zieken op weg helpen d.m.v. principes uit de natuurlijke gezondheidszorg, gesymboliseerd door de Echinacea bloem en het woord "Care", zodat zij kracht kunnen opdoen en een nieuwe start kunnen maken.
Ofwel: hoe de grijze vlinder dankzij Care for us weer kleur aan zijn leven kan geven!

Wat doen wij binnenkort weer met jullie geldelijke steun?

 

1 maal per jaar organiseren we als vzw een therapeutische gezondheidsreis voor max. 30 chronisch zieken in financiële nood.

Al de steun die we de voorbije jaren hebben mogen ontvangen, heeft ons doen besluiten :  We doen het gewoon nog een keertje.

De vrijwilligers van Care for us, zijn ondertussen dan ook al terug volop bezig om ook de 5de editie van de “Reis naar Gezondheid”, die zal doorgaan in het november 2022 te doen slagen.

Er komt weer terug heel wat bij kijken : benefiets organiseren, sponsors en partners zoeken, gulle gevers van voeding en drank zoeken en bezoeken enz., enz .

Ook in 2022 is het doel van “Care for us” om max 30 chronische zieken, die zich in een financiële noodsituatie bevinden een welverdiende vakantie aan te bieden die vooral als doel heeft deze patiënten opnieuw een hart onder de riem te steken.

 

Ben je zelf chronisch ziek met een beperkt inkomen en wil je graag met ons mee, stel je dan vanaf juli 2022 kandidaat voor deze reis door een mailtje te sturen naar careforus@outlook.com.

Benieuwd naar onze vorige edities?  Neem snel even een kijkje onder het tabje "Reizen"

bottom of page