Welkom bij vzw Care for us


Op deze home-pagina vindt u telkens de laatste nieuwe informatie over onze lopende projecten.

Ondertussen zijn we terug thuis van onze 4de reis naar gezondheid.  We brachten weer een weekje door met een supergroep lieve gasten.   Meer info en fotootjes volgen later nog.

Om het ons mogelijk te maken om hiermee door te gaan hebben we uiteraard steeds weer inkomsten nodig.

Om onze kassa te spekken bedachten we heel wat leuke activiteiten. 


Ons groot wetenschappelijk congres over chronische moeheid en de verschillende mogelijke oorzaken was een groot succes. 

Momenteel zijn we weeral volop bezig met het plannen van een nieuwe activiteit : het wordt iets multicultureel en het heeft met eten te maken :)
Volg vooral onze FB pagina om op de hoogte te blijven : https://www.facebook.com/vzwcareforus/

 

Gans het jaar door kan je je ook laten masseren door een supertherapeut tegen de gereduceerde prijs van 30 euro/uur.  Deze massages worden verricht door Jef Baks op de praktijk Adosa te St. Job in't Goor.   De volledige opbrengst van deze massages gaat in de spaarpot van Care for us.  Meer info via 0491/10.00.66 of per mail careforus@outlook.com


We hopen jullie op 1 van onze activiteiten te mogen begroeten want enkel dankzij jullie steun, kunnen wij blijven doen wat we het allerliefst willen, onze medemensen in nood een eindje op weg helpen naar een betere levenskwaliteit.  

Dus uit de grond van ons hart reeds : DANK U! 

Onze eigen "Care for us" song,

gecomponeerd en gezongen door

Shirine Irani met medewerking van

The Voices : Yass, Axeela en Eva Jacobs

i.s.m. 10 chronisch zieke patiënten kan nog steeds gekocht worden via iTunes!

Bekijk de video-clip via deze
link :Bekijk de video

Je kan hem ook aanschaffen als CD met 3 tracks bij 1 van onze medewerkers en op al onze activiteiten.

Dankzij uw storting op IBAN BE32 7390 1185 3502, BIC KREDBEBB worden een hoop chronisch zieken in financiële nood vooruitgeholpen. Wij helpen hen graag verder op weg naar een draaglijker en zo gezond mogelijk leven met hun chronische ziekte!

Because together we can do it!

Klik hier en lees meer over de doelstellingen van de vzw.

logo careforus voor op twitter.jpg

Het logo

weerspiegelt de doelstelling van onze vzw:
chronisch zieken op weg helpen d.m.v. principes uit de natuurlijke gezondheidszorg, gesymboliseerd door de Echinacea bloem en het woord "Care", zodat zij kracht kunnen opdoen en een nieuwe start kunnen maken.
Ofwel: hoe de grijze vlinder dankzij Care for us weer kleur aan zijn leven kan geven!

Wat doen wij binnenkort weer met jullie geldelijke steun?

 

1 maal per jaar organiseren we als vzw een therapeutische gezondheidsreis voor max. 30 chronisch zieken in financiële nood.

Al de steun die we de voorbije jaren hebben mogen ontvangen, heeft ons doen besluiten :  We doen het gewoon nog een keertje.

De vrijwilligers van Care for us, zijn ondertussen dan ook al terug volop bezig om ook de 5de editie van de “Reis naar Gezondheid”, die zal doorgaan in het voorjaar van 2021 te doen slagen.

Er komt weer terug heel wat bij kijken : benefiets organiseren, sponsors en partners zoeken, gulle gevers van voeding en drank zoeken en bezoeken enz., enz .

Ook in 2021 is het doel van “Care for us” om max 30 chronische zieken, die zich in een financiële noodsituatie bevinden een welverdiende vakantie aan te bieden die vooral als doel heeft deze patiënten opnieuw een hart onder de riem te steken.

 

Ben je zelf chronisch ziek met een beperkt inkomen en wil je graag met ons mee, stel je dan vanaf december 2020 kandidaat voor deze reis door een mailtje te sturen naar careforus@outlook.com.

Benieuwd naar onze vorige edities?  Neem snel even een kijkje onder het tabje "Reizen"