top of page

Uw donatie of hulp is meer dan welkom!

U of uw bedrijf kan onze projecten ondersteunen om patiënten behandelingen aan te bieden waar ze recht op hebben, maar waar ze geen gebruik van kunnen maken omwille van hun beperkte financiële middelen.

Mensen die ziek worden, moeten vaak noodgedwongen leven van een kleine uitkering. Naast de hoge huurprijzen hebben zij ook nog eens veel medicatie- en dokterskosten. Zo geraken veel mensen in een neerwaartse spiraal. Ze zijn niet meer in de mogelijkheid om gezonde voeding, zoals verse groenten en fruit, te kopen en verliezen stilaan hun sociale contacten. En dat is net voor deze mensen van extra groot belang. Hun gezondheid wordt dus hoe langer hoe meer ondermijnd.
Vaak zijn bovendien hun broodnodige behandelingen en medicatie zo duur dat veel van deze patiënten dit niet meer kunnen betalen zodat zij verplicht worden deze therapieën stop te zetten.
De kans op genezing wordt dan zo goed als nihil.

En net aan deze mensen willen wij met onze "Reis naar gezondheid" een nieuwe start bieden.

Dit project verwezenlijken, kunnen we echter niet alleen.

Wij zoeken dus bedrijven en particulieren die een engagement willen aangaan om dit project met hart en ziel te sponsoren naar eigen vermogen.

U kan als bedrijf of particulier uw steentje bijdragen op verschillende manieren.


 

Heeft u een bedrijf?

Bent u nog op zoek naar een 'Goed Doel'? Aarzel dan niet en ondersteun uw medemens door het storten van een door u te kiezen bedrag op ons rekeningnummer IBAN BE32 7390 1185 3502, BIC KREDBEBB op naam van vzw Care for us.


Care for us biedt u, als bedrijf, 4 sponsormogelijkheden aan :

Goud : sponsoring van 5.000 €
uw logo en bedrijfsvoorstelling met link naar uw website komt op onze website en social media
en een workshop 'stressbeheersing' op uw bedrijf gegeven door één van onze deskundigen
en een workshop 'gezonde voeding voor meer energie' op uw bedrijf gegeven door één van onze deskundigen

Zilver : sponsoring van 2.500 € :
uw logo en bedrijfsvoorstelling met link naar uw website komt op onze website en social media
en een workshop 'stressbeheersing' of een workshop 'gezonde voeding voor meer energie' op uw bedrijf gegeven door één van onze deskundigen

Brons : sponsoring van 1.000 € :
uw logo en bedrijfsvoorstelling met link naar uw website komt op onze website en social media

Tin : sponsoring van 500 € :
uw logo en bedrijfsvoorstelling met link naar uw website komt op onze website 

Bent u een particulier?

Uiteraard mag u vrij uw schenking doen op ons rekeningnummer IBAN BE32 7390 1185 3502, BIC KREDBEBB op naam van vzw Care for us.

Wenst u liever geen geld te schenken, maar wil u ons toch ondersteunen? Neem eens een kijkje op onze webwinkel en schaf u 1 van de prachtige handwerkjes aan die vele vrijwilligers met hart en ziel maakten om dit project te ondersteunen.

 


Wilt u ons als bedrijf, particulier en/of therapeut liever niet op financiële wijze sponsoren maar liever op een andere manier uw steentje bijdragen?
Dit kan door bv. zelf, als vrijwilliger, de handen uit de mouwen te steken (bv. handwerkje maken om te verkopen via onze webshop, meehelpen bij activiteiten, actief mee te werken tijdens de gezondheidsreis,...).

Of u kan er voor kiezen om ons iets te schenken en zo onze partner te worden (bv. seminarieruimte, know-how, biogroentjes, honing, kruidenthee, ... ).

Neem even contact met ons op via careforus@outlook.com en we bespreken graag de mogelijkheden.


 

In de toekomst willen we graag nog meer van zulke projecten verwezenlijken.

 

Wij zijn er van overtuigd dat dit met uw hulp, meer dan mogelijk is.

bottom of page